Inzichten uit de natuur

Vaak worden we geleefd door de waan van de dag. Misschien loopt ook jouw hoofd over van alle verplichtingen en is je blik op andere mogelijkheden daardoor beperkt. Maar als je steeds maar zo door gaat, wordt dat benauwde gevoel alleen maar erger en loop je uiteindelijk vast.

Wandelend door de natuur kom je los van alle drukte en keuzes van het ‘normale’ leven. Door de beweging, de frisse lucht en een ander, weidser uitzicht ontstaat er ruimte in je hoofd. Zo zorg je voor ontspanning en laad je jezelf opnieuw op.

Als je er aandacht voor hebt zul je bovendien merken dat de natuur een onuitputtelijke bron van wijsheid is en een prachtige spiegel voor wat er in jou omgaat. Fotografie kan je daar op een waardevolle en speelse manier bij helpen. Het maakt je namelijk extra bewust van de essentie van wat er bij jou speelt en van mogelijke andere perspectieven.

Inspiratie-foto-wandelingen

Twee keer per maand organiseer ik een inspiratie-foto-wandeling. Elke wandeling heeft een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan Verlangen, Verbinding, Omgaan met belemmeringen, Keuzes maken.
Tijdens de wandeling word je uitgenodigd om te reflecteren op vragen die betrekking hebben op het thema. Je gaat daarbij aan de slag met speelse foto-opdrachten die zorgen voor verdieping van jouw inzichten.

Na afloop van de wandeling heb je een nieuw perspectief op wat dit thema met jou doet. Ook heb je zicht op de door jou te nemen stappen in de praktijk.

Meewandelen?

Wil je graag een keer meewandelen? Of zelfs iedere wandeling aansluiten? Je bent van harte welkom! Stuur me even een mailtje: marije@tiesjema.nl.

Praktische zaken

  • We wandelen met een groepje van maximaal 12 personen.
  • De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Amersfoort. Op verzoek zijn (bij minimaal 5 deelnemers) andere locaties ook mogelijk.
  • Je hebt geen ingewikkelde camera nodig, de camera op je telefoon volstaat.
  • De wandelingen duren ongeveer 2 uur en kosten per persoon €25,- (incl. BTW) per wandeling.
  • Zorg voor schoenen waar je gemakkelijk op wandelt en houdt rekening met het weer (regen, kou, zonnebrand).