Tijd maken voor wat jij wilt

Lekker wandelen door de natuur en me laten raken door wat ik zie. En intussen bijzondere inzichten opdoen en daarmee samen met anderen mooie plannen uitdenken. Dat is wat ik het liefste doe. Misschien herken je dat wel.

Lang vond ik het lastig om daar tijd voor te maken. Je bent vaak te druk met allerlei verplichtingen die ‘belangrijker zijn’. Met andere verantwoordelijkheden. Stil staan bij wat je zelf eigenlijk voelt en wat bij jou past is dan best een uitdaging.

Mijn ratio en actiegerichtheid leken vaak de snelste en zekerste route naar resultaat. Totdat ik via een terugkerend B12-tekort en meerdere burn- en bore-outs mijn les leerde: tijd nemen om je te verbinden met wat er binnen in je speelt is juist de slimste weg vooruit!

Jouw essentie

Inmiddels heb ik ontdekt hoe je heel bewust contact maak met wat er dieper in jou speelt. Met jouw eigen essentie. Natuur en fotografie spelen daar een grote rol bij. Beeld vormt namelijk een prachtige ingang naar jouw innerlijke wijsheid en opent je ogen voor wat er nog meer mogelijk is. Magisch vind ik dat!

We kunnen allemaal veel handiger gebruik maken van ons onderbewuste. Dat zorgt voor effectievere groei en veel meer impact, als mens en als onderneming. Daar inspireer en help ik anderen graag mee, zodat we met ons volledige potentieel de wereld mooier en eerlijker kunnen maken.

Wil je ervaren hoe je kunt leven vanuit jouw eigen natuur, zodat je meer verschil gaat maken?

Als je mij kent, dan weet je dat…

  • mijn liefde voor fotografie startte toen ik tijdens mijn studie biologie foto’s maakte van zenuwcellen onder een microscoop: er kwam zo’n prachtige wereld tevoorschijn! Voor mij blijft fotografie elke keer weer zo’n magische ontdekkingstocht.
  • koffie echt niet aan mij besteed is ondanks alle leuke variaties, maar goede losse thee des te meer.
  • ik jarenlang werkzaam was als e-learning specialist omdat ik onverbeterlijk leergierig ben en het niet kan nalaten om dingen te verhelderen.
  • mooie taalvondsten of woordgrapjes mij heel blij maken. Vooral als daardoor een nieuwe blik ergens op wordt geworpen of om de boel lekker te relativeren.
  • mijn dochter een soort kloon is van mij en daar heeft mijn achtergrond als bioloog niets mee te maken. Nee, echt niet hoor…
  • ik iets zo mooi kan vinden dat het pijn doet. Dat kan van alles zijn: een mooie lichtval, een rakende melodie, een soepele beweging, onverwachte behulpzaamheid. Ja, beetje vreemd wel.
  • je met mij uren kunt praten over reizen en nieuwe bestemmingen ontdekken. Mijn plannen groeien zo wel wat harder dan ik reizen kan…
  • ik bij het spelen van strategische spelletjes zo graag naar optimale oplossingen zoek dat ik ook ongevraagd speladvies geef aan mijn medespelers.
  • mijn puberzoon mij aan het gamen heeft gekregen en me gelukkig vergeeft dat ik daar nog wat onhandig mee ben.